Rólunk

A SunVelo SE ötlete 3 évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem először, amikor még társak és barátok nélkül kerékpároztam a környéken. 2016 tavaszán elkezdtünk többen összecsatlakozni egy-egy bringázásra. Készítettem egy saját oldalt a Facebookon, ahol elkezdtem a bringás élmények megosztását. Néha egymásra írtunk a Messengeren, aztán felmerült egy Facebook csoport ötlete, ami életre keltette a környéket és irányt adott a jövőre nézve. 2017-re nyüzsgő csoport lettünk, sok közös eseménnyel, közös tekerésekkel. Néhányunk a maratonokon és versenyeken is próbálta magát.

Mostanra már bátran kijelenthetem, hogy már nem mi csatlakozunk másokhoz, hanem mások csatlakoznak hozzánk.
Az ötlet tovább érett, majd 2018 tavaszán megalakult az egyesület.
Ez hatalmas lendületet adott sokunknak, önálló edzéseket tartunk különböző edzettségi szinten heti három alkalommal, versenyekre járunk, túrákat és edzőtáborokat szervezünk, tippeket, tanácsokat adunk egymásnak, szervizelünk, barátkozunk.

Az egyesület keretein belül külön kezeljük a fiatalok tanítását, az utánpótlást, a szervezett túrákat illetve a versenyeket. A támogatóinknak köszönhetően a csapattagokat kedvezményekben tudjuk részesíteni, a tagdíj fejében tagsági igazolványt adunk, ami további lehetőségeket nyújt.
Hosszú távú terveim között szerepel egy olyan versenyzői team létrehozása, akikkel a szezon összes versenyén indulni tudnánk és állandó jelenlétünkkel, versenyzési tapasztalatokkal gazdagodva akár dobogós helyezéseket is szerezhetnénk.
Szeretném minél több emberrel, akár kezdővel, akár újrakezdővel, akár fiatallal, akár felnőttel megismertetni ezt a sportot, sőt utánpótlás szinten felfedezni azokat, akik a jövő országos bajnokai lehetnek.

Ha szeretnél hozzánk csatlakozni, küldj egy e-mailt és felvesszük veled a kapcsolatot!
Ha szeretnél hozzánk csatlakozni, de nem vagy biztos magadban, akkor lehetsz pártoló tagunk, ennek feltételeiről szintén e-mailben tájékoztatunk.
Ha újrakezdenéd, de egyedül nem megy, keress meg minket!
Ha gondban vagy a bringán, valami nem jó, kényelmetlen, zsibbad a tenyér, a láb, segítünk a helyes beállításban.
Ha szeretnéd, hogy a gyermeked biztonságban kerékpározzon, keress meg minket!
Köszönöm, hogy meglátogattad az oldalunkat, ha tetszett, add tovább a hírünket!

Stróbli Tamás